Catering vacatures

De leukste banen in catering vind je hier! Altijd al willen zorgen voor partijen op locatie of het beheren van het bedrijfsrestaurant, wil je zorgen dat mensen zich amuseren en mede dankzij jou een mooie ervaring beleven, zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante banen, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste functie. Bijvoorbeeld in de party/event catering, als catering medewerker, barista of als keukenmedewerker. Of je nu in een ziekenhuis werkt ,op een vliegveld of in een vliegtuig, alle facetten van catering zijn belangrijk; van het eerste aanspreekpunt en de schoonmaak tot aan het management en de directie.
 
Werken in catering is topsport. Het is zowel fysiek als emotioneel zwaar en vraagt om mensen met specifieke skills, ongeacht of je een vaste aanstelling wenst, parttime wilt werken of een bijbaan zoekt. Geen dag is hetzelfde en samen met je collega’s ben jij het gezicht van de zaak. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 
 
Op de site catering.twiglers.nl zijn alle beroepen verzameld die aansluiten op jouw persoonlijkheid, competenties, opleiding en/of cursussen. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.